ماهي
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 28 بسته بندي ماهي و فرآوردههاي دريايي با آتمسفر تغيير يافته بي.جي.اسكورا مسايل فرآورده هاي دريايي(ماهي آب شيرين و آب شور، نرم تنان و سخت پوستان) كه بعنوان غذا استفاده مي شوند فوق العاده فساد پذير هستند. معمولاً فرآورده هاي دريايي تازه صيد شده در طبيعت آلوده به ميكرب هستند. بطور سنتي آب دريا يا آب نمك يخ زده يا سرد شده براي به تأخير انداختن شروع فساد ميكربي محصولات دريايي استفاده ميشود. ...
از خواص ماهی چه می دانید؟ - beytoote.com
www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/properties-fish.html
آشپزی خواص موادغذایی خواص ماهی ماهي ماده غذايي مفيدي است كه در مناطق شمالي و جنوبي كشورمان ...
ماهی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/ماهی
ماهی نام یک دسته از جانداران خونسرد آبزی است. ماهیها به کمک باله در آب حرکت میکنند که ...
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .