تبلیغات
دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني
مقدمه:شيرامولوسيون پيچيدهاي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزههاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت ميگيرد و بسته به نوع مخمر، نوع شير و شرايط فرايند محصولات متفاوت توليد ميشود. ارگانيزمهاي عمده&zwnj ...
دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم ها در تهيه مواد لبني ...
دانلود تحقیق کامل درباره كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه ...
كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني | پرشین مقاله
كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني – تحقیق ...
كاربرد میكروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
كاربرد میكروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
كاربرد میكروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
كاربرد میكروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
كاربرد میكروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
بررسی كاربرد ميكروارگانيسم ها در تهيه مواد لبني
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .