نشاسته

::." target="_blank" href="#">.::محل تبلیغات شما::.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
نشاسته

نشاسته

فرمت فایل word تعداد صفحات11 نشاسته نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 را می‌دهند. روی هم رفته ساختار آمیلوپکتین به سادگی سایز زنجیرهای پلی‌سا ...


  • نشاسته - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    https://fa.wikipedia.org/wiki/نشاسته

    نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌های نامحلول در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و ...

  • نشاسته - daneshnameh.roshd.ir

    daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=نشاسته

    نگاه کلی نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای ...

  • نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست، نشاسته، خواص دارویی ...

    www.akairan.com/health/hooboobat-tanagholat/5961.html

    سفیده ى تخم مرغ مسکن حرارت چشم و آبریزش,خواص نشاسته ,خواص دارویی نشاسته ,فواید نشاسته ,خاصیت ...

  • شیر و نشاسته | میزغذا

    www.mizeghaza.com/1387/10/09/شیر-و-نشاسته

    بر اساس تجربه ای که به من منتقل شده و منهم استفاده می کنم: حل کردن نشاسته در شیر سرد ساده تر ...

  • خواص




  • برچسب ها : ,,,,,,,,,,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب
    آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید: برای دیدن نظرات بیشتر این پست روی شماره صفحه مورد نظر در زیر کلیک کنید:
    بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
    پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
    شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: